DAAR KUN JE CHOCOLA VAN MAKEN -WORKSHOPS

Voor wie meer wil weten over het maken van chocolade verzorgen wij verschillende workshops. Samen met vrienden, vriendinnen, familie of collega’s kunt u terecht in ons gezellige atelier aan huis. Na ontvangst met koffie, thee en uiteraard chocolade dompelen wij u onder in de chocoladematerie. In 3 uur leert u de basistechnieken van het chocolade maken en hoe u daarbij gebruik kunt maken van goede ingrediënten en typische seizoen- en streekproducten. Natuurlijk gaat u ook zelf aan de slag met de chocolade zodat u dit later in eigen keuken weer kunt toepassen. Uw gasten zullen onder de indruk zijn van uw chocoladekunsten.

Het minimum aantal deelnemers is 6 personen, het maximum aantal
deelnemers 10 personen.
Kosten € 35,00 p.p. inclusief je zelfgemaakte creatie.
Tijdsduur: 3 uur

WORKSHOPS EN DEMONSTRATIES OP LOCATIE

Ook op uw eigen locatie kunt u onze workshops volgen. In nauw overleg komt N°49 met een voorstel op maat. De mogelijkheden zijn onbegrensd…

Meer informatie nodig of inschrijven? Aarzel niet en neem contact met ons op.

DAGARRANGEMENT CHOCOLADE WORKSHOP & HIGH TEA

Toe aan een dagje uit waarin u alleen maar hoeft te genieten? Dat kan nu. Chocoladeatelier N°49 en Bed & Breakfast Hoeve Nijssen in Asten hebben de handen ineengeslagen en bieden plaats aan groepen van 8-10 personen met daarbij de mogelijkheid tot overnachten. ’s Morgens bezoekt u met z’n allen het atelier van N°49 in Mierlo en de middag brengt u door op Hoeve Nijssen in Asten.

Voor het volledige programma gaat u naar B&B Hoeve Nijssen
Bel of mail voor een datum en/of voor meer informatie:

N°49 Chocolate Gertie Snijders Tel: 0492 662 423  Mob: 06 48 70 57 53
Bed & Breakfast Miranda Nijssen Tel: 0493 670 300  Mob: 06 15 047 324