Onze Mierlose zwarte, ze zijn er weer!

Trots op onze samenwerking met Philips voor hun 125 jarig bestaan. De gloeilamp bestaat nog wel;) maar dan alleen om op te eten.

Leuke opdracht voor het AD, een heel speciaal paasei!

Mijn naam is Haas!

Onze eerste chocolade creatie van 2016! Een feestelijke petite four van Valrhona chocolade met frambozen en aardbeien uit eigen tuin.

Aan alle N°49-Chocolate lovers en likers
een gezond, smaakvol en creatief 2016 gewenst!

Een zoete, smakelijke chocolade feestgroet voor iedereen!

Film credits: Wessel Beumer

Onze zomerkoningin…

Het fruit dat wij in onze bonbons verwerken houden wij het liefst zo puur mogelijk, daarom werken wij samen met de natuur. Vier jaar geleden kregen de eerste aardbeien plantjes een plekje.

Elk jaar levert dat bij iedere plant in onze fruittuin de lekkerste aardbeien op. Stuk voor stuk vers en vol van smaak. We plukken ze op het perfecte moment zodat we de smaak met iedereen kunnen delen in onze bonbon. Zo vinden wij de perfecte combinatie van chocolade en fruit.

Op 30 augustus is er weer een open tuin dag in Mierlo, kom kijken en proeven naar al het lekkers uit onze moestuinen.

Het fruit dat wij in onze bonbons verwerken houden wij het liefst zo puur mogelijk, daarom werken wij samen met de natuur. Vier jaar geleden kregen de eerste zaadjes, jonge struiken en plantjes een plekje, het begin van onze eigen fruittuin. Met alle hulp van de warme zon, de bijtjes en de volle gieters water is er een kleurrijke tuin ontstaan met de lekkerste fruitsoorten aan ieder takje en iedere struik.

Iedere plant vraagt om zijn eigen zorg en die krijgen ze. Want ieder jaar levert dat bij iedere plant in onze fruittuin de lekkerste vruchten op, van volle rode aardbeien tot diep gekleurde blauwe bessen. Stuk voor stuk vers en vol van smaak. We plukken ze op het perfecte moment zodat we de smaak van dit mooie stukje natuur met iedereen kunnen delen in onze bonbon en opzoek kunnen naar de perfecte combinatie van chocolade en fruit.

Illustratie gemaakt door de talentvolle Lotte Dirks