OVER ONZE CHOCOLADEPRODUCTEN

N°49 bereidt haar ambachtelijke chocolade met liefde en passie. Een opleiding in chocoladeland België en vele masterclasses staan aan de basis van ons grote assortiment aan heerlijke producten. Voor de bereiding van de bij het seizoen passende bonbons, ganaches, truffels en andere chocoladeproducten gebruiken we uitsluitend hoogwaardige Valrhona chocolade. Bovendien werken we samen met leveranciers die eenzelfde passie en gedrevenheid voor hun producten hebben.

EEN GREEP UIT HET ASSORTIMENT
Handgemaakte bonbons, truffels, chocoladerepen, lolly’s, chocoladedesserts, paté de fruits, turrons gevuld met een crunchy praline en mallen bonbons.

UNIEKE SMAAKBELEVING
In onze chocolade proeft u de typische smaken van de streek, zoals de bekende Mierlose zwarte kersen en de Brabantse asperges. Verder herkent u in onze producten frambozen, bessen, hazelnoten, karamellen, kaneel, verse kruiden, vanille uit Madagaskar, bijzondere theesoorten, vers gebrande Arabica koffie en nog veel ander heerlijks. Deze ingrediënten zorgen voor een unieke smaakbeleving.

De verpakking van onze bonbons is speciaal voor N°49 op maat gemaakt. Ook voor speciale opdrachten en bestellingen kunt u bij ons terecht. Interesse? Neem dan telefonisch of per email contact met ons op.