Digital Chocolate Workshop from no49-chocolate on Vimeo.

Zie hier het resultaat van de succesvolle workshop “digitale chocolade” i.s.m De Factorij tijdens de Dutch Design week 2011. Jong en oud heeft deze middag kunnen experimenteren met digitale technieken in combinatie met chocolade. We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde middag!!

N°49 wenst u een goed en smaakvol Nieuwjaar vanuit
chocolade atelier!

 

De feestdagen komen er weer aan en wij zijn er klaar voor! We hebben chocolade letters, pepernoot lollies, decoratieve en heerlijke kerstboompjes, kerstkransjes, chocolade kerstballen voor in de boom, kerstlollies en onze lekkere chocolade desserts. Neem op tijd contact met ons op voor uw bestelling zodat u tijdens de feestdagen kunt genieten van al dit lekkers!

VRIJDAG 28 OKTOBER  16.00 tot 20.00 uur

Digitale chocolade?

‘Een unieke smaakbeleving vol creativiteit en inspiratie’

Tijdens deze workshop bieden we je de mogelijkheid om met je
eigen ontwerpers-oog te kijken naar chocolade. Hierbij combineren we nieuwe digitale technieken met de ambachtelijkheid van het verwerken van chocolade.

Waar moet je allemaal rekening mee houden als je met chocolade gaat werken? Kunnen we de lasersnijder toepassen in dit ontwerpproces? Is het mogelijk om chocolade te 3D printen? Tijdens deze workshop krijg je de mogelijkheid om digitaal werk met handwerk te combineren, waarbij we samen naar nieuwe creaties gaan toewerken.

Iedereen, jong & oud is van harte welkom om te komen proeven van de creativiteit die onze ‘Digitale-Chocolade’ biedt.
Door: de-factorij.nl i.s.m. N°49-Chocolate en Valrhona Chocolade

Het Pruvenement van afgelopen zondag zag er weer goed uit, complimenten voor de organisatie!

Op zondag 9 oktober 2011 vindt in het centrum het jaarlijks terugkerend Evenement ‘Pruvenement Mierle’ plaats van 12.00 uur tot 17.00 uur met als thema ‘Méditerranée’
Ook Chocolaterie N°49 is van de partij. Het belooft een geweldige dag te worden.
Nieuwsgierig ? kijk eens op de website http://www.pruvenementmierle.nl/

Proef nu ons Chocolade Dessert uit eigen atelier, vanaf nu te bestellen

OPEN DAG!

Aanstaande zaterdag 27 augustus van 11.00 tot 16.00 uur, sta ik op de open dag van de Mierlose Tuinvereniging met heerlijke bonbons van de biologische wijn van mede tuinder Peter van der Velden en van de honing van imker Frans van de Kimmenade. Kom proeven!